Monday, 25 April 2011

single lagi ! sumpah FUCK lakie lepas niey ! no couple-2 larh weh !

bodoh ! asyik-2 single! bosan larh! malas larh nak pikir COUPLE da lepas niey! p mampus laaa! jgn harap laaa aku suke kao da lakie! bnci bodoh! COUPLE , buang mase, buang duet,buang kreadit jaa! FUCK! selame niey aku bute bongok , kawans pnye ramai ,dok gatai p cari JANTAN buat apa ! haduii , aina .. kemon laa , kemonn laa. don't repeat the mistake again ! XYAH GEDIK nak COUPLE! belaja dulu! haduii , degil sunggoh kao meyh! keteGaQ!

xpi ... sungguh kurindu mu Pejoii .Arghhhh! da larh!buat ape la nak pikir JANTAN tu! dye ckp ko sial ape kejadah nyer ! masih ko nak tulis name dye! da laaa,kaloo ko nak balik kat dye kan aina,Mmg ko bodoh! buat ape nak kejar-2 dye! buat malu kaum jer, BETINE kejar JANTAN . haduii . biak p larh! bkn mati pon kaloo x de lakie .

mcm my mom say :- unk kaloo nak dpt lakie kje baguih-2, p belajQ rajin-2 . biar masok Universiti . ramai lakie handsome, kaye mane nak tao. pndai pulak! ade mase depan!

yeahh! baek aku ekot ckp my mom . xp kaloo busan tu, kpl maen-2 jerla erk.HAHA,ckop 2 mnggu , kite clash larh erk! HAHA.*cube mmpermaenkn hati laki plak.mcm mane korunk rase?! HAHA.
k laa,tu jer nak cer pons,maleh pnjang-2. k la.papai,! goodnight!