Sunday, 1 May 2011

H.A.P.P.Y!! sukekan saat indah yg mcm dulu! XD

Assalamualaikum? heeee,disini . saia yg bernama Nur Aina Binti Abd Manaf Amirudin.! ingin .!(cehhh,semngatnyer aku ny -.-) HAHA, lantak aku larh! tngah Happy ny! mcm maner nak kawal? wawawa.
huhu. k laaa, tao x sebab ape aku HAPPY? sebab,aku da bebaek smule dngan my Ex. ! :D HAHA,sukesuke!
sumenyer da ok,lepas ade seorg Ustazah yg mnyempit dkat status SiDia, pnye laa ceramah aku! (HAHA! malu jer weyh!) dye crmah pasal ape ntah,aku pons lupee,, hehe :pwerkkss! mlam xdi,dlm pkol 12 lebih, dye say kt,dye mintak maap. pasal dlm blog n sume ler, aku pons samer, pasal mlmxdi pnye story, aku kutuk-2 dyee!(hmm, sorrylaa,aku niey jnis x suke mngalah, hehe :p) xp kan,dye ade komen pics aku, jap ea? aku kasi links , hehe :p

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=151659298233048&set=a.100906286641683.1338.100001669353668&type=1&theater

haaa, da bace kan? hehe,rase mcm dulu-2 aku knal dye jer! yelaa..dulu kami rapat,mcm besties jer!
(bagi aku larh,bagi dhea x tao laa) hmmm , but, it's trulies , aku lebih suke berkawns dngan dye ! x tao naper.
heeeee,, lepas sumenyer ok, rase mcm aku sorunk jee HAPPY dlm dunie niey! :D