Monday, 2 May 2011

my PAPA! ♥aleyp♥

hey,hey,heyyy ! asalamualaikom! >,< (x jawabs dose! ;p) huhuk ,buad apa weyh? seat? HAHA .
tengss laa sebb sudi bace Al-Kisah dkat blog aku meyh! >.< (walaupons x cntik! eheeee,)
Hari niey, aku nak story skit pasal my papa,ALEYP, (dye,bajed bieber je kalo nak tao!HAHA:p)
dye niey umo baru 17 , same nan sys aku larh,'adah' c: xp kan,dye tu nmpak mcm umo 18 keats larh,
HAHA,muke dhea nyh mechet,huhu. aku suke kwans dngan dhea, yelaa.. dhea nyh sporting,baek, caring ,
(auwww, HAHA) buts,kami kwns jer pons.xlebihh . korunk tau x dhea pnggil aku aper? ayie?? bukan larh!
ishkxx! -.- dye pnggil aku amoii! waaaa, HAKHAK .! pasan jer weyh! (padahl,aku yg soh dye pnggil,wawawa)and korunk nak tao? dhea soh pnggil ape? dhea soh panggil 'bieber!' (perasan betul--') HAHA ;p bio jerlaaa,asalkn hidup dhea bahagie c: xp best lorh, best gilax-2! sblums kami mcg tu,sbnarnye,dhea xde kdit,xp da aku hantar mcg berbnyi mcm niey
      
   'hmmm,aleyp x topup agi ea? hmmm, :(xpela,rindu aleyp,byebye:('

xdan seminit,ade pulak mcg masok,berdring begini pule :-

    'Hye ayiena! Dun worry aleyp ad..tp mmg fn aleyp xde kdit..law nak mcg pkai no nyh.nyh smntare leyh?-aleyp qipkoshi-


huhuk >.< sanggop dhea pkai no org len, HAHA, xp kesian jer aku nngok. mlayn kegilaan aku dok mcg nan dhea. HAHA, amoi larh,apelaaa. hakhak. k larh,mlas nak tulis pnjg-2. penattt.. -.-TATA,asalamualaikum.