Wednesday, 11 May 2011

BOSAN + TENSION! = arghhhh!!!

heyy blogiess,,im so sad you know,tension giler!penat larh hidup kt dunie nyhh,bnyak mnyakitkan hati,MATI lagi baguss larhh!hurghh >.< masalah sunggoh!aku tension sunggoh kalao kt rumah,24 jamm kene beleter!penatt!da larhh sepupu aku duduk kat umah aku,sume nk bagi aku hilg sabar,rase nak pijak2 jer sepupu aku tuhh,da laa gune netbook xdi,pastu cmner ntah,tecabot plak button keybord tu!punye bengng aku!pastu,teady bear baru yg my mum baru beli kat aku tu,dyeorg maen,sampai hidung teddy bear aku hilang!nampak x -----> ade titik wane hitam jer,kaloo tidak,hidung dhea besa lagi!hmmm,saboojelaa!cite kat skola plak,aku x paham larhh,dngan satu manusie nyhhh,dye niyh cntik,xp cm SIAL!!pehhh,bnci bodoh!aku ase,aku x penah cari pasal nan e2 budak,xp dye nyhh msti bosan,saje nak cari pasal,hmmm whateve jer laaa ka' oii yer, and kaloo kaka' nak kecohh saia pakai tudug pendek kat skola,aka' nyhhh ape kess plak kan?batak ker? kire ok larhh daripde mcm aka' meyhh,arap skola tudug labohh,dlm FB letak gmbaa nmpak tetek larh,apelarhh! huhhhh!benci bodoh!FUCK U SAMPAI MAMPOS!