Saturday, 30 April 2011

CLASH , x penah jadik mcm ny! tapi kao? --'

helo , hello , and helloo! HAHA XD (mcm my dady_aleyp) arini, nak cer skit kat korunk,pasal my EX ny. Faizul Fikri,(sedapp name,tapi..mcm haram) sebelom aku COUPLE dgn ini bdak,dye mmg baek , hormat aku , like kiddng . da kenal and whateve,kami couple. pastu,ptos plak .( --' Haduiii,,) hmmm , korunk tahu x ape maksud aku buad Tittle mcm tu? x tao kan? HAHA, mmg kounk x tao pon! :P ok! lepas aku ptos nan ini budak, kami da saling benci membnci, (cehhh,santoi nye ayat! XD) kami always fight larh, sebab dye tulis dekat blog dye ,


ouhh, x sngke kao say aku mcm tu kan sayg? hurmm, dulu kao bkn maen,koo puji aku , kao ckp aku ayat manis,but skunk, kao kutuk aku, kaw say aku sial? kaw ckp , aku patot kene tmbak dngan senapng gajah? oyeaahhh?!! mari laa try tngok , sape yg kne tmbak dngan senapg gajah weyh! halamak yai, kalo nak ckp besar , boley larh! boley blah!! dngan aku jgn nak ckp kao bagus yer? and lagi satu . kao says 'aq suke single!' heyy sayg, yg dulu kao ayat aku tu aper! da suke SINGLE! buad aper kao ayat aku hah! aku pons dulu, kalo tidak! aku kpl nan SYUKRI larh weyh! disebabkn dye pahm aku! dye soh aku pegi dkat kao! jgn lukekn hati kao! kao ingat lagi , aku kol kao,time tu aku nanes? aku nanes bkn sebab kao larh! aku nanes sebab dye!! hurghhh , mmg aku x ley lupe dye! walaupons time kite COUPLE,tapi aku cube laa weyh! aku cube ! tapi , bile hubngan kite da ptos , aku rase mnyesal pegi dekat kao tao x ! aku nyesal!!! hurghh ,, mmg,ex-2 aku x mcm kao. kami ptos, kami kawn , bkn mcm kao .! kiter ptos! xp kao yg buat aku bnci dekat kaw!   "hurghh!kao ingat kao sorunk hndsome? bdak skola aku blmbak lagi baek dari kao laa!" haisshhkx! hmmm , da laa. mungkin ini terakhir aku tulis pasal kao dlm blog aku . :D GOODBYE!

Tuesday, 26 April 2011

bazli , semoge roh kamu dicucuri rahmat :((

sunggoh aku x sangke kao bad,akhirnyer kao da jadi arwah. :((x sempat kao nak amek PMR. memng x caye aku! kao yg aku kenal,mninggal waktu umo ko mude,! xp sunggoh aku tekejot cmpor x caye larh kao meninggal. sume nyer pasal mmbe baek aku,mieya yg citer kat aku.dye say kao da meninggal , xcdent.memg x caye larh weyh!xp memg ramai yg sebut pasal kao BAD,ramai syg kat kao. kakak angkat aku pons nanes sebab kao BAD!aku x sempat minx maap kat kao pasal aritu aku ade tumbok kt badan ko mase kiter mandi sungai dekat trolak timor  haritu.aku ingat agi time ko hulur aku rokok.hmm,teringat giler la weyh sume knangan kiter! sume aku engat! kiter makn dekat kedai trolak selatan tu laa, kiter lepak same-2 laa . aku ingat lagi,last kao chat aku,kaw tnye dekat aku,biler nak dtg trolk lagi,xp aku ckp . aku mngkin x dtg da, sebab pkcik aku da pindah rumah,hmmm,xpelaa.aku pikir ,laen kali kalo boley aku nan mieya,lepak nan kao.xp sume da mustahil. aku da x kene usik nan kao da,x kene bahan nan kao da. sunyi x de ko la! >.< hmmm, sume da ajal kao kan,nak buads mcm maner, DIA pnggil ko awal sebab dye sayg kat kao! hmmm,walaupons mulut ko celupar skit,aku maapkn kao,dunie akhirat. sayg ko bad.

*sape-2 yg bace, terbace or sengaje bace.aku mnx korunk sedekah kan si arwah[baju oren] Al-fatihah.
doakan dye ditempat org beriman :(

Monday, 25 April 2011

single lagi ! sumpah FUCK lakie lepas niey ! no couple-2 larh weh !

bodoh ! asyik-2 single! bosan larh! malas larh nak pikir COUPLE da lepas niey! p mampus laaa! jgn harap laaa aku suke kao da lakie! bnci bodoh! COUPLE , buang mase, buang duet,buang kreadit jaa! FUCK! selame niey aku bute bongok , kawans pnye ramai ,dok gatai p cari JANTAN buat apa ! haduii , aina .. kemon laa , kemonn laa. don't repeat the mistake again ! XYAH GEDIK nak COUPLE! belaja dulu! haduii , degil sunggoh kao meyh! keteGaQ!

xpi ... sungguh kurindu mu Pejoii .Arghhhh! da larh!buat ape la nak pikir JANTAN tu! dye ckp ko sial ape kejadah nyer ! masih ko nak tulis name dye! da laaa,kaloo ko nak balik kat dye kan aina,Mmg ko bodoh! buat ape nak kejar-2 dye! buat malu kaum jer, BETINE kejar JANTAN . haduii . biak p larh! bkn mati pon kaloo x de lakie .

mcm my mom say :- unk kaloo nak dpt lakie kje baguih-2, p belajQ rajin-2 . biar masok Universiti . ramai lakie handsome, kaye mane nak tao. pndai pulak! ade mase depan!

yeahh! baek aku ekot ckp my mom . xp kaloo busan tu, kpl maen-2 jerla erk.HAHA,ckop 2 mnggu , kite clash larh erk! HAHA.*cube mmpermaenkn hati laki plak.mcm mane korunk rase?! HAHA.
k laa,tu jer nak cer pons,maleh pnjang-2. k la.papai,! goodnight!

Tuesday, 19 April 2011

saked , saked , saked !! =.=

`saked , saked , saked ? pelik ? hmm , mmg la pelik . sbb aku x citer agi . hadui .
xp malu nak citer ! XD hehek ! ok-2 . ! serios ! bermule nyer kisah mcm niey . [JATOH MOTOR]

SELASE -19/04/11(9.30a.m)
*pagi xdi , nak pegi skola , xp x pegi skola pons . g butik dulu , mmbe kirim beli celak . pegi la dngan si RABIA . [mmbe aku] da habis beli , kami pons pegi la skolah . elok da smpai depan skola , nak kona larh  dekat rumah kilang , yg dulu ade jual air , singam and whtever laa . elok nak kone , 'RABI!!!!!!'[aku jerit!] [KELEBAP !] jatuh motor la plak ! =,= haduii . akibat bawak motor laju, tekan due-2 break tngan and kaki . ade plak pasir kat situ . tu yg jatuh tu ! hadui , naseb ade bape org je bdak lakie kat situ . ape lagi , aku nan rabia cepat-2 bngun , and angkat motor , [cover malu=,= HAHA ] pastu , dngan muke yg cuak + malu , tolak la motor tu kebahu jalans . aku lagi larh betmbah CUAK !!! brek tngan patah !! MATI aku kene bising nan mak aku ! hadui ! bala, bala. --'

*PICS LUKE KAMI !

[RABIA] *lutut and tapak tngan




[AKU] *tangan , kepale [kene seret dekat jalan , ouch ! saked !! xp xde pics larh . hehe ]

*masuk skola kene bahan dngan pak GATE ! mcm SETAN !!!! pastu gelak ! lagi macam F*** !!!

Saturday, 16 April 2011

Heyy bdak nakal ! jeles la dngan blog kaw !

hmm , buruk giler aku pnye blog ! haduiii !!! x cntik mcm org laen . serabai . x pandai edits pons ! :((
sedih , somebody . tolong la buad headed mcm blog bdak nakal !


wahhhhhh , jeles siod aku tngok dye pnye blog ! mcm mane laa nak buad mcm atas tu ,haduii =,=
arap la , suatu ari nanti , blog aku cntik , and dibnjiri 100 lebih org laa . [ntah ramai follow ker tdak]
hmmmm , suke blog niey !! nak usya ? nah ! tekan jer link niey .

this my sist ! [kaka' angkat ^^]

heeee , comel x kakaQ aku, like doll kan? huhuk ! names dye : eyka amalina , ages : 16 >.<
stay slim river [dekat jer nan tmpat aku!] heeee , comel gilak ! : akQ . dhex sayg sgt kat akQ .!

Thursday, 14 April 2011

Monday, 11 April 2011

C.O.M.E.L ker ? HAHA . XD

Hey ! i want to ask u ,u and u ! [yg maner bkak i punye blog la] gmbar niey cute ker ?
HAHA . i think nop . rambot sakai .[ =,= hurghh ! benci !] xp ramai kods yg likes and vote my
pics, like this: 'comey' . HAHA . first time , aku edits ini gmba , effect kan dye 'BLACK AND WHITE'
haduiii . apelarh . xp kan , skunk , aku nengok ramai budak2 fom same nan aku da UPGRATE
HAHA ! mmbe-2 aku sume skunk nga gune 'Picnik' . but , aku pons da maju skit . nak gune
photobucked and photoshop . xp pilih la . maner yg ok . hmm , time boring , boley la edits gmba .
kaloo x borink ! maen game jer lha ! HAHA XD

*for sume la !
-jgn salh paam , kalao kite edits gmba bagi chantex .bukan bermakna kite maokan PERHATIAN
[hergghh , sorry ler , aku bkn jenis yg suke tags mmbe2 laen kat gmba aku , sorry yer]

-TAPI ! hanya mahu mnonjolkn kreatif seseorg . [poyo , poyo jer !]
-and saje edits , biler B.O.R.I.N.G :)

Friday, 8 April 2011

boley ker aku berubah ??

hmmm , arini aku nak citer . pasal sorunk cikgu niey.dye baek,spoting,xp mulut bising . (eeiiii,ase nak tmpaQ jer)
HAHA . cikgu niey ckp kat aku depan kelas .(kire, mmbe2 aku dnga la.) cikgu niey ckp . dye nak aku berubah . berubah dari segi penampilan, perngai , n sumeler! cikgu niey ckp at aku . berubah laa.. berubah untuk x pakai tudung pendek , makeup pegi skola . n whatever laa . and , cikgu tu ckp kan . kalaw aku boley berubah sume yer . cikgu tu nak beli kek untuk aku and kawan2 aku .

macm kek tepi tu ! nyumm ! sedap . xp boley ker aku berubah ? kalau setakat aku nak berubah sebab kek tu, bkn niat aku. baek x payah kn ? hmmm. xp aku nak BERUBAH !! aku xnak naek fom 3 nanti, perngai aku jadi lagi teruk . mcm fom2 laen .
hmmm , 
1-malu jer kuarge aku .
2-kakaQ aku msti malu (sebab ade org ckp, *kakaQ baek, adhex mcm setan)

urghhh. jahat sgt ker aku ? aku bukan yer BOSIA pon . aku bukan yer jahat mcm budak2 laen ! cume penmpilan aku jer nmpak mcm jahat . memang pons , aku niey degil . kuang ajar . xp xde laa aku bebas nan JANTAN! aku bkn yer mcm H***** . xsebebas dye ! aku niey dikawal laa .!dye tu, harap ade adhex beradhex ramai ! xp , xde sape yg jage dye . hmmm . da laa . mlas nak citer ! xpaam aku nan sumeorg !

Wednesday, 6 April 2011

hurghh ! penat buad blog si amat [abg] !

hmm , letih yer badan . penad giler . satu , satu org mnx tolong at aku , wat blog . eseses --' sian aku . kaloo dpt upah top4 RM3 . jadiix laa! aku pons pokai nak tp4 . mm , blog amat niey baru edits skit . penink pale otak nak buad . t kaloo aku buad . OWNER dye , padam pulak . hmmm . niey blog amat .
hatui , niey simple jer . coz mlas nak buad . hehehe . :p xp kire Ouh Qeyy la ! dari x tolong . t x lawa . abg aku bkn pandai sgt , bab2 bnde niey . xp x pela . tolong , manusie sesame manusie . dapat PAHALE :D kuikuikui .[sejak biler dok pahale2 niey??] heeee` k ler . nak sign out , my sister da bising nak gune ini netbook . TATA  >.<

Saturday, 2 April 2011

yeahh [!!] HAHA . dapat balik [!] ;p

HAHA . suke giler aku ari niey(semalam). best kodd!! HAHA . akhir yer . aku dapat balik bedak MIYAMI aku . HAHA . penting siak bedak niey .. SUMPAH!! bedak niey ilang ker , kene rampas ker .! aku snggop selongkar meja cikgu tu ! mmg xkn carie bedak laen ler! HAHA . lnx lar . bkn 'DOSE' pons. gipon , tu bedak aku , bkn aku curi bedak cikgu . werkk[!] HAHA . lnx la cikgu . bkn cikgu nak pakai . HAHA . len kali , bdak tu sorok . jgn simpan kat meja . kan aku da ambek . HAHA . ok larh . e2 jer nk citer [!] huhuk . >.< k tata . :P werkk!