Thursday, 30 June 2011

fiQ prada! xD

hello!aina ade story baruu!
sebenarnyee,,nak citer pasal fiq ^^
hee~ handsome kan? 
tergodaa sayee~

haha!^^ dye nyhh kuats merajok tao!
haritoo dye ade usyaa blog aina!
kire, time tuu tgh im dgn dye! 
tetibe lakk dye merajok! ><
hmm,, [tak suke sihh org merajok!]
thenn,, dye ckpp!
knape tak letak gmba dye sekalii! 
ahakss! :p pulakk dah mamat nyhh??

haha! xD tak pee laa! 
dye kawns aina jgkk,, tapii kene laa citer dye mcm mane!
heee~dye nyhhh x suke org sombg,, mcm haritoo,,
tgh2 nak tgk pro5 dye,,
ade pulak tulis 'add friend'
hmm, jaat! sampai delete kite kan!
tapi tak pee,, aina nan dye ,,dahh oky!:DD
heee~picss dyee! xDD


auwwww~~ xDD

Monday, 27 June 2011

background baru ! xD

heyy blogiest ! ^^ 
nampak ape yg baru x sayg?
hari ini,aina dah tukar dahh background kamu !

yelaa ,semalam, mmbe aina cakap,
bloger aina nihh nmpak serabutt..
memg yee [ponss ! sebab malas nak edit!
humpss ,,ape2 ponss,, tengss kak lyssa!
sebab beri tunjuk ajar! hee~
kalau tidak! serabott lagi kott! haha!^^
ok laa! nk sambung edits nihh,, tata!


sape yg ade blogg,, follow yee! :p

Sunday, 26 June 2011

TESTING! ^^

saya sayg awak!

ahakss!! :DD 
saje buadss ,, sukesukee! hehe! jadi x?
HAHAHA! ^^

Wednesday, 22 June 2011

saya MISH kamu bloger! ^^

hello bloger kuu yg buruk! ahakss :p 
da lama x bloger kamu kan? sorry laa,,dah rase mlas dahh,,
hmm,,k laaa ,,hari nyh aku nak cite  pasal aku dgn apit ,
skunk aku nan dhea dah x de pape dahh! 'HUHAYYY!' ^^ 
(ahaksss ,, :p shuke pulak aku? huhuk!)
HAHA!^^ msti lorhh! BEBAS! lalala~ 

tapikan , tapii ..
aku dah ade pegnti dye,,nak kate nsem nyh x la sgt..
nak kate cutee,,xde laa cute sgt ,,
nak kate putihh,,x laa putihh sgt ,, 
sumenye , SEDANG2 jer!

hmm,,dye nyh secret sgt!fb dye x maen,,
[fuhhh,,selamat , =.=]
HAHA! yelaa! susa skit kaloo ade fbb,,
abis perabihh dye add budak2 pompn!
aishxx! jeles nyhh! ==' huhuk! ;p
name dyekan ,, name dyekan..
hmm,,abnde ntah.. aku pons da lupe ,
tapi yg aku tao..zack jela mmbe2 dye pnggil,
ahakss!:P pape jelaa ,,

ok laa! sinih jelaa nk citer nyer!nak kua jap,,
pegi ronde,,lalala~ :P


Thursday, 19 May 2011

♥ COULPE , buts , aku x yakin kau saygs aku lahh ♥

heyy blogies!^^ ihave a story want to share with you SAYG!^^
start hari ini,aku bukn BUDAK yg mmpunyai status SINGLE
hampir 2 mnggu aku single! yupss,2 mnggu,kejap jeee, x lame pons! HAHA

ok laaa,nak tahu sape BF baru aku? ----> cik apit
x sangke kan?hmmm,aku lagi larhh x sangkee.aku x hau laaa,aku nyh leh sayg 
kt dye ke tidak,sebab.. dulu aku x tau nape,time couple nan syuk ,aku BENCI kt apit sgt2,
ntah ape laaa syuk ckp kt aku,smpai aku x leh suke langsung kt dye,hmmm.
now,aku try cube suke kt dye,ntah boley ke tidak!! aduiii,,--' and aku hope dye saygs kt aku,

[ecehh,bole keer dye saygs kt ko?]
hmmm,ntah r,muke playboyy,xp ntah r,kaloo playboy,da mmg aku x suke,wat pe an?
hmmm,apelaaa.xpi arap laaa,dye sayg kt aku, heeeeee~

okkk larhhh,mau MANDI kejap! nnti aku edits kau pnye ye sayg, mmuack!
;p

Monday, 16 May 2011

hang outs wift INTAN! ^^

heyy saygs!
nak dngaa cite x?xdi kans,amoi kuar dngan intan,heheks!
best sgt!nak tau kami g mane?gi pekan je pons,pastu meronde kejap,

nyh pics kami!:D


~lepas habis snap pics,
intan ajaks aku gi saod 4,hmmm aku ok je pons,
kami pagi larhh dalm pkoi 6:15p.m




sampai kol 6:25p.m,
kejap jepuns kami bawak motor,huahuahua
~~da sampai diperkampungan felda besoud 4,
kamii meneruskn perjalann,tibe2,aku ternmpak shida,dngan balak dye kott,
tapi,rase mcm penah tngok,'aahhh!lanx jelaa!' jalan lagi, aku ternmpk pak itam : eman chhoiii! patot mcm penah nmpak balak shida tu,rupenye,cik apit.hmm,semak je! pas ronde pons, aku ajak  intan balik,sebab da mndung,'nak ujan laa tu' then,kami pons balik,tetibe jer,ade budak nyhhh potong motor kami,[apit] ecehhh,tau laa moto aku x lajju mcm ex5 ko!ha'alahh,blagak!

*kami terus laa bawak moto,last2,makim corner kawns kepade pak itam hon motorr,,eceehhh,aku tau laa moto aku bnyi 'PINNNNNN!' ko bnyi best x pelaa... hmmm!--'sembang laaa kejap pasal ex aku tu, SYUKRI!  hmmm,bace elok2 bawah meyh!

 
   eman : woiy! balak ko maner?
      aku : mati kot , mane aku tau!
    eman : elehhh,sbnarnye ko tau kan,haha.
      aku : laa,betul laa.mane aku tau dye ade mane,hmm,aku bkn awek dye pon!
    eman : elehh,ckp kt dye,aku nak jmpe dye.
 makim corner menyampok! : alahh,aku tau dye ade kt mne,dye ade kt slim kan?
                                                aku nmpk je dye.
 

~~and then,terus deme blah!hurghhh, bnci aku kaloo nak cite pasal ex aku tuu, hmmm!
ok laaa,disitu je Al-kisah nyer! len kali ade lagi,tata! :D

Thursday, 12 May 2011

JGN senyum bile nmpak AKU! lnx kau larh,lepas nyh,xnk kwns ker,GOODBYE!

heyy, bloggies :D i have new story to share with u DEAR,
hmmm,nyh pasal mmbe aku larh,RABIA :) hmm,dulu kami kawns,buts now,
sume da hncor,xtau larhh,pening dah nyhh wey,hmm,
nak tau sumenyer aku bace dari mne?darii snyh larhh!



hmmm,cume aku x faham,kau bnci aku sebab ape erk? dankau ckp aku nyhh bajet bagus,HEBAT? bile plak aku ckp aku hebat haa?and lastly,kau mnx maap kt aku?for what hah?! kau da bnci aku,kutuk dlmbloger,nak mnx maap plak? kalau kau kate aku kwns smpai akhirat,untuk ape ko nak kutuk aku dlm blog ha wey?buats ape?daa larhh,aku pons kaloo koo nak tau laa kn,ade je blmbak agi yg aku x suke psal ko,cume sebab kau kawns aku,aku mlas nak ckp bnyak2,xpi xpe,aku xkesah larhh,ko nak kwns ker,xnak ker,UP TOO U LARH WEYH! aku pons x kesah,mcm aku xde kwns lae jer,hurghh!


dan lagi satu,dari SEKOLA RENDAH lagi kite kwns,+ dgn intan,kau x kn x tau,perngai aku mcm mane?
knape intan boley faham dngn peragai aku?xp ko?? selame betahun2 ko kwns nan aku,xkn ko x tau mulut aku mcm maner!! and aku pelik,dulu,ko ckp dak 2,gedik,asal kao kwns? hurghh, ini lahh org yg xde pendirian kan?susah,payah giler! hmmm,aku mlas nak ckp bnyak pasl ko,kaloo aku x jmpe blog ko yg baru UPDATE xdi, xde nyer aku nk tulis pasal kau larh!hurghh, DAMN!  daa larhh,aku pons da mlas nak tegor kau daa lepas nyh,papehal,jgn mnx tolongs daa kt aku, pegi laaa mnx kat besties baru kau tu!huh!


*and lagi satu,bedak yg aku bagi dekt kau tu,ambek larhh,aku halalkn,

Wednesday, 11 May 2011

BOSAN + TENSION! = arghhhh!!!

heyy blogiess,,im so sad you know,tension giler!penat larh hidup kt dunie nyhh,bnyak mnyakitkan hati,MATI lagi baguss larhh!hurghh >.< masalah sunggoh!aku tension sunggoh kalao kt rumah,24 jamm kene beleter!penatt!da larhh sepupu aku duduk kat umah aku,sume nk bagi aku hilg sabar,rase nak pijak2 jer sepupu aku tuhh,da laa gune netbook xdi,pastu cmner ntah,tecabot plak button keybord tu!punye bengng aku!pastu,teady bear baru yg my mum baru beli kat aku tu,dyeorg maen,sampai hidung teddy bear aku hilang!nampak x -----> ade titik wane hitam jer,kaloo tidak,hidung dhea besa lagi!hmmm,saboojelaa!cite kat skola plak,aku x paham larhh,dngan satu manusie nyhhh,dye niyh cntik,xp cm SIAL!!pehhh,bnci bodoh!aku ase,aku x penah cari pasal nan e2 budak,xp dye nyhh msti bosan,saje nak cari pasal,hmmm whateve jer laaa ka' oii yer, and kaloo kaka' nak kecohh saia pakai tudug pendek kat skola,aka' nyhhh ape kess plak kan?batak ker? kire ok larhh daripde mcm aka' meyhh,arap skola tudug labohh,dlm FB letak gmbaa nmpak tetek larh,apelarhh! huhhhh!benci bodoh!FUCK U SAMPAI MAMPOS!

Saturday, 7 May 2011

exam,exam! xready lagi nak exam larh!!!! :@

*heyy blogies!^^ kmbali pademu sayg! ahakkss! ;D lame x update kao pnye ISIPERUTS kan?HAHA,malas lorh,skrg mnyak BUSSIE maaa, hmmm,klaaaa.x mao majuk-2 yee sayg,t aku edits templete kao ea? hehek!

~ok laaa,hari nyh,aku nak citer pasal esok![isnin] huaaaa! ;c tahu ape? hari isnin nyh,ade EXAM! ouchh shit!
daa larh test paper, BI , ouhh! FUCK ! bnci kene buadss kargn! da laa examnyer dekat dewan, haduii--'
nak bincg pons x boley,aku duduks blkg skali,ade cikgu jage plak!hmmm! hope xde gagal larh, AMIN :) tapi paling merisau kan diriku (ecehhh,ayat dari ldang!huahuahua!) adalah , SAINS! ouhhh my God! SAINS pling aku bnci dlm hidup aku! cikgu sume blur nak mngaja,hmmm,sabor jela!--' Tapikan,subjects yg aku PALING MINATS! MATH larh! ahakkss! :d memg best larh aku belaja dngan MBB aka Miss Bibir Besar(pn,Razidah) huahuahua, dapat pngkat lorh!hehek,bestlaa dye tu,spoting,sumeade larh! aku suke doo kene rotan nan dye tu,suke sgt bagi dye saket hati,huahuahua.sian cikguu,tapikan,semalam aku cebe buat exercise math, perghh!! PECAH PALE OTAK! penink bodooo nak jwab,dlm kelss aku ok jer kalao jawab!hmmm,takoot larh exam nanti!hmm,pape pons, i must stop FACEBOOK for this week!! hope bejaye laaa,AMINN, uke larhh.sampai sini je kite sygs.t ade citer lagi,aku story kao eaa? mmmuuaacckkxx!heheheks!:d

Monday, 2 May 2011

my PAPA! ♥aleyp♥

hey,hey,heyyy ! asalamualaikom! >,< (x jawabs dose! ;p) huhuk ,buad apa weyh? seat? HAHA .
tengss laa sebb sudi bace Al-Kisah dkat blog aku meyh! >.< (walaupons x cntik! eheeee,)
Hari niey, aku nak story skit pasal my papa,ALEYP, (dye,bajed bieber je kalo nak tao!HAHA:p)
dye niey umo baru 17 , same nan sys aku larh,'adah' c: xp kan,dye tu nmpak mcm umo 18 keats larh,
HAHA,muke dhea nyh mechet,huhu. aku suke kwans dngan dhea, yelaa.. dhea nyh sporting,baek, caring ,
(auwww, HAHA) buts,kami kwns jer pons.xlebihh . korunk tau x dhea pnggil aku aper? ayie?? bukan larh!
ishkxx! -.- dye pnggil aku amoii! waaaa, HAKHAK .! pasan jer weyh! (padahl,aku yg soh dye pnggil,wawawa)and korunk nak tao? dhea soh pnggil ape? dhea soh panggil 'bieber!' (perasan betul--') HAHA ;p bio jerlaaa,asalkn hidup dhea bahagie c: xp best lorh, best gilax-2! sblums kami mcg tu,sbnarnye,dhea xde kdit,xp da aku hantar mcg berbnyi mcm niey
      
   'hmmm,aleyp x topup agi ea? hmmm, :(xpela,rindu aleyp,byebye:('

xdan seminit,ade pulak mcg masok,berdring begini pule :-

    'Hye ayiena! Dun worry aleyp ad..tp mmg fn aleyp xde kdit..law nak mcg pkai no nyh.nyh smntare leyh?-aleyp qipkoshi-


huhuk >.< sanggop dhea pkai no org len, HAHA, xp kesian jer aku nngok. mlayn kegilaan aku dok mcg nan dhea. HAHA, amoi larh,apelaaa. hakhak. k larh,mlas nak tulis pnjg-2. penattt.. -.-TATA,asalamualaikum.

Sunday, 1 May 2011

H.A.P.P.Y!! sukekan saat indah yg mcm dulu! XD

Assalamualaikum? heeee,disini . saia yg bernama Nur Aina Binti Abd Manaf Amirudin.! ingin .!(cehhh,semngatnyer aku ny -.-) HAHA, lantak aku larh! tngah Happy ny! mcm maner nak kawal? wawawa.
huhu. k laaa, tao x sebab ape aku HAPPY? sebab,aku da bebaek smule dngan my Ex. ! :D HAHA,sukesuke!
sumenyer da ok,lepas ade seorg Ustazah yg mnyempit dkat status SiDia, pnye laa ceramah aku! (HAHA! malu jer weyh!) dye crmah pasal ape ntah,aku pons lupee,, hehe :pwerkkss! mlam xdi,dlm pkol 12 lebih, dye say kt,dye mintak maap. pasal dlm blog n sume ler, aku pons samer, pasal mlmxdi pnye story, aku kutuk-2 dyee!(hmm, sorrylaa,aku niey jnis x suke mngalah, hehe :p) xp kan,dye ade komen pics aku, jap ea? aku kasi links , hehe :p

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=151659298233048&set=a.100906286641683.1338.100001669353668&type=1&theater

haaa, da bace kan? hehe,rase mcm dulu-2 aku knal dye jer! yelaa..dulu kami rapat,mcm besties jer!
(bagi aku larh,bagi dhea x tao laa) hmmm , but, it's trulies , aku lebih suke berkawns dngan dye ! x tao naper.
heeeee,, lepas sumenyer ok, rase mcm aku sorunk jee HAPPY dlm dunie niey! :D

Saturday, 30 April 2011

CLASH , x penah jadik mcm ny! tapi kao? --'

helo , hello , and helloo! HAHA XD (mcm my dady_aleyp) arini, nak cer skit kat korunk,pasal my EX ny. Faizul Fikri,(sedapp name,tapi..mcm haram) sebelom aku COUPLE dgn ini bdak,dye mmg baek , hormat aku , like kiddng . da kenal and whateve,kami couple. pastu,ptos plak .( --' Haduiii,,) hmmm , korunk tahu x ape maksud aku buad Tittle mcm tu? x tao kan? HAHA, mmg kounk x tao pon! :P ok! lepas aku ptos nan ini budak, kami da saling benci membnci, (cehhh,santoi nye ayat! XD) kami always fight larh, sebab dye tulis dekat blog dye ,


ouhh, x sngke kao say aku mcm tu kan sayg? hurmm, dulu kao bkn maen,koo puji aku , kao ckp aku ayat manis,but skunk, kao kutuk aku, kaw say aku sial? kaw ckp , aku patot kene tmbak dngan senapng gajah? oyeaahhh?!! mari laa try tngok , sape yg kne tmbak dngan senapg gajah weyh! halamak yai, kalo nak ckp besar , boley larh! boley blah!! dngan aku jgn nak ckp kao bagus yer? and lagi satu . kao says 'aq suke single!' heyy sayg, yg dulu kao ayat aku tu aper! da suke SINGLE! buad aper kao ayat aku hah! aku pons dulu, kalo tidak! aku kpl nan SYUKRI larh weyh! disebabkn dye pahm aku! dye soh aku pegi dkat kao! jgn lukekn hati kao! kao ingat lagi , aku kol kao,time tu aku nanes? aku nanes bkn sebab kao larh! aku nanes sebab dye!! hurghhh , mmg aku x ley lupe dye! walaupons time kite COUPLE,tapi aku cube laa weyh! aku cube ! tapi , bile hubngan kite da ptos , aku rase mnyesal pegi dekat kao tao x ! aku nyesal!!! hurghh ,, mmg,ex-2 aku x mcm kao. kami ptos, kami kawn , bkn mcm kao .! kiter ptos! xp kao yg buat aku bnci dekat kaw!   "hurghh!kao ingat kao sorunk hndsome? bdak skola aku blmbak lagi baek dari kao laa!" haisshhkx! hmmm , da laa. mungkin ini terakhir aku tulis pasal kao dlm blog aku . :D GOODBYE!

Tuesday, 26 April 2011

bazli , semoge roh kamu dicucuri rahmat :((

sunggoh aku x sangke kao bad,akhirnyer kao da jadi arwah. :((x sempat kao nak amek PMR. memng x caye aku! kao yg aku kenal,mninggal waktu umo ko mude,! xp sunggoh aku tekejot cmpor x caye larh kao meninggal. sume nyer pasal mmbe baek aku,mieya yg citer kat aku.dye say kao da meninggal , xcdent.memg x caye larh weyh!xp memg ramai yg sebut pasal kao BAD,ramai syg kat kao. kakak angkat aku pons nanes sebab kao BAD!aku x sempat minx maap kat kao pasal aritu aku ade tumbok kt badan ko mase kiter mandi sungai dekat trolak timor  haritu.aku ingat agi time ko hulur aku rokok.hmm,teringat giler la weyh sume knangan kiter! sume aku engat! kiter makn dekat kedai trolak selatan tu laa, kiter lepak same-2 laa . aku ingat lagi,last kao chat aku,kaw tnye dekat aku,biler nak dtg trolk lagi,xp aku ckp . aku mngkin x dtg da, sebab pkcik aku da pindah rumah,hmmm,xpelaa.aku pikir ,laen kali kalo boley aku nan mieya,lepak nan kao.xp sume da mustahil. aku da x kene usik nan kao da,x kene bahan nan kao da. sunyi x de ko la! >.< hmmm, sume da ajal kao kan,nak buads mcm maner, DIA pnggil ko awal sebab dye sayg kat kao! hmmm,walaupons mulut ko celupar skit,aku maapkn kao,dunie akhirat. sayg ko bad.

*sape-2 yg bace, terbace or sengaje bace.aku mnx korunk sedekah kan si arwah[baju oren] Al-fatihah.
doakan dye ditempat org beriman :(

Monday, 25 April 2011

single lagi ! sumpah FUCK lakie lepas niey ! no couple-2 larh weh !

bodoh ! asyik-2 single! bosan larh! malas larh nak pikir COUPLE da lepas niey! p mampus laaa! jgn harap laaa aku suke kao da lakie! bnci bodoh! COUPLE , buang mase, buang duet,buang kreadit jaa! FUCK! selame niey aku bute bongok , kawans pnye ramai ,dok gatai p cari JANTAN buat apa ! haduii , aina .. kemon laa , kemonn laa. don't repeat the mistake again ! XYAH GEDIK nak COUPLE! belaja dulu! haduii , degil sunggoh kao meyh! keteGaQ!

xpi ... sungguh kurindu mu Pejoii .Arghhhh! da larh!buat ape la nak pikir JANTAN tu! dye ckp ko sial ape kejadah nyer ! masih ko nak tulis name dye! da laaa,kaloo ko nak balik kat dye kan aina,Mmg ko bodoh! buat ape nak kejar-2 dye! buat malu kaum jer, BETINE kejar JANTAN . haduii . biak p larh! bkn mati pon kaloo x de lakie .

mcm my mom say :- unk kaloo nak dpt lakie kje baguih-2, p belajQ rajin-2 . biar masok Universiti . ramai lakie handsome, kaye mane nak tao. pndai pulak! ade mase depan!

yeahh! baek aku ekot ckp my mom . xp kaloo busan tu, kpl maen-2 jerla erk.HAHA,ckop 2 mnggu , kite clash larh erk! HAHA.*cube mmpermaenkn hati laki plak.mcm mane korunk rase?! HAHA.
k laa,tu jer nak cer pons,maleh pnjang-2. k la.papai,! goodnight!

Tuesday, 19 April 2011

saked , saked , saked !! =.=

`saked , saked , saked ? pelik ? hmm , mmg la pelik . sbb aku x citer agi . hadui .
xp malu nak citer ! XD hehek ! ok-2 . ! serios ! bermule nyer kisah mcm niey . [JATOH MOTOR]

SELASE -19/04/11(9.30a.m)
*pagi xdi , nak pegi skola , xp x pegi skola pons . g butik dulu , mmbe kirim beli celak . pegi la dngan si RABIA . [mmbe aku] da habis beli , kami pons pegi la skolah . elok da smpai depan skola , nak kona larh  dekat rumah kilang , yg dulu ade jual air , singam and whtever laa . elok nak kone , 'RABI!!!!!!'[aku jerit!] [KELEBAP !] jatuh motor la plak ! =,= haduii . akibat bawak motor laju, tekan due-2 break tngan and kaki . ade plak pasir kat situ . tu yg jatuh tu ! hadui , naseb ade bape org je bdak lakie kat situ . ape lagi , aku nan rabia cepat-2 bngun , and angkat motor , [cover malu=,= HAHA ] pastu , dngan muke yg cuak + malu , tolak la motor tu kebahu jalans . aku lagi larh betmbah CUAK !!! brek tngan patah !! MATI aku kene bising nan mak aku ! hadui ! bala, bala. --'

*PICS LUKE KAMI !

[RABIA] *lutut and tapak tngan




[AKU] *tangan , kepale [kene seret dekat jalan , ouch ! saked !! xp xde pics larh . hehe ]

*masuk skola kene bahan dngan pak GATE ! mcm SETAN !!!! pastu gelak ! lagi macam F*** !!!

Saturday, 16 April 2011

Heyy bdak nakal ! jeles la dngan blog kaw !

hmm , buruk giler aku pnye blog ! haduiii !!! x cntik mcm org laen . serabai . x pandai edits pons ! :((
sedih , somebody . tolong la buad headed mcm blog bdak nakal !


wahhhhhh , jeles siod aku tngok dye pnye blog ! mcm mane laa nak buad mcm atas tu ,haduii =,=
arap la , suatu ari nanti , blog aku cntik , and dibnjiri 100 lebih org laa . [ntah ramai follow ker tdak]
hmmmm , suke blog niey !! nak usya ? nah ! tekan jer link niey .

this my sist ! [kaka' angkat ^^]

heeee , comel x kakaQ aku, like doll kan? huhuk ! names dye : eyka amalina , ages : 16 >.<
stay slim river [dekat jer nan tmpat aku!] heeee , comel gilak ! : akQ . dhex sayg sgt kat akQ .!

Thursday, 14 April 2011

Monday, 11 April 2011

C.O.M.E.L ker ? HAHA . XD

Hey ! i want to ask u ,u and u ! [yg maner bkak i punye blog la] gmbar niey cute ker ?
HAHA . i think nop . rambot sakai .[ =,= hurghh ! benci !] xp ramai kods yg likes and vote my
pics, like this: 'comey' . HAHA . first time , aku edits ini gmba , effect kan dye 'BLACK AND WHITE'
haduiii . apelarh . xp kan , skunk , aku nengok ramai budak2 fom same nan aku da UPGRATE
HAHA ! mmbe-2 aku sume skunk nga gune 'Picnik' . but , aku pons da maju skit . nak gune
photobucked and photoshop . xp pilih la . maner yg ok . hmm , time boring , boley la edits gmba .
kaloo x borink ! maen game jer lha ! HAHA XD

*for sume la !
-jgn salh paam , kalao kite edits gmba bagi chantex .bukan bermakna kite maokan PERHATIAN
[hergghh , sorry ler , aku bkn jenis yg suke tags mmbe2 laen kat gmba aku , sorry yer]

-TAPI ! hanya mahu mnonjolkn kreatif seseorg . [poyo , poyo jer !]
-and saje edits , biler B.O.R.I.N.G :)

Friday, 8 April 2011

boley ker aku berubah ??

hmmm , arini aku nak citer . pasal sorunk cikgu niey.dye baek,spoting,xp mulut bising . (eeiiii,ase nak tmpaQ jer)
HAHA . cikgu niey ckp kat aku depan kelas .(kire, mmbe2 aku dnga la.) cikgu niey ckp . dye nak aku berubah . berubah dari segi penampilan, perngai , n sumeler! cikgu niey ckp at aku . berubah laa.. berubah untuk x pakai tudung pendek , makeup pegi skola . n whatever laa . and , cikgu tu ckp kan . kalaw aku boley berubah sume yer . cikgu tu nak beli kek untuk aku and kawan2 aku .

macm kek tepi tu ! nyumm ! sedap . xp boley ker aku berubah ? kalau setakat aku nak berubah sebab kek tu, bkn niat aku. baek x payah kn ? hmmm. xp aku nak BERUBAH !! aku xnak naek fom 3 nanti, perngai aku jadi lagi teruk . mcm fom2 laen .
hmmm , 
1-malu jer kuarge aku .
2-kakaQ aku msti malu (sebab ade org ckp, *kakaQ baek, adhex mcm setan)

urghhh. jahat sgt ker aku ? aku bukan yer BOSIA pon . aku bukan yer jahat mcm budak2 laen ! cume penmpilan aku jer nmpak mcm jahat . memang pons , aku niey degil . kuang ajar . xp xde laa aku bebas nan JANTAN! aku bkn yer mcm H***** . xsebebas dye ! aku niey dikawal laa .!dye tu, harap ade adhex beradhex ramai ! xp , xde sape yg jage dye . hmmm . da laa . mlas nak citer ! xpaam aku nan sumeorg !

Wednesday, 6 April 2011

hurghh ! penat buad blog si amat [abg] !

hmm , letih yer badan . penad giler . satu , satu org mnx tolong at aku , wat blog . eseses --' sian aku . kaloo dpt upah top4 RM3 . jadiix laa! aku pons pokai nak tp4 . mm , blog amat niey baru edits skit . penink pale otak nak buad . t kaloo aku buad . OWNER dye , padam pulak . hmmm . niey blog amat .
hatui , niey simple jer . coz mlas nak buad . hehehe . :p xp kire Ouh Qeyy la ! dari x tolong . t x lawa . abg aku bkn pandai sgt , bab2 bnde niey . xp x pela . tolong , manusie sesame manusie . dapat PAHALE :D kuikuikui .[sejak biler dok pahale2 niey??] heeee` k ler . nak sign out , my sister da bising nak gune ini netbook . TATA  >.<

Saturday, 2 April 2011

yeahh [!!] HAHA . dapat balik [!] ;p

HAHA . suke giler aku ari niey(semalam). best kodd!! HAHA . akhir yer . aku dapat balik bedak MIYAMI aku . HAHA . penting siak bedak niey .. SUMPAH!! bedak niey ilang ker , kene rampas ker .! aku snggop selongkar meja cikgu tu ! mmg xkn carie bedak laen ler! HAHA . lnx lar . bkn 'DOSE' pons. gipon , tu bedak aku , bkn aku curi bedak cikgu . werkk[!] HAHA . lnx la cikgu . bkn cikgu nak pakai . HAHA . len kali , bdak tu sorok . jgn simpan kat meja . kan aku da ambek . HAHA . ok larh . e2 jer nk citer [!] huhuk . >.< k tata . :P werkk!

Monday, 28 March 2011

this my sayg! jgn kacaw,ayiena punyer erkkk!

HAHA . pada tarikh 29-03-11 . aku da mule dngan pasangan yg baru! mai sayg, yg dulu hanya la kawan . but , skunk suda jadi kaple! HAHA! ini la pakwa baru ku yg gedik! :P faizul fikri . nsem kn? hehek . jgn jelesss . :P werrkk!! hahaha . k la . tu jer . nak kenal kan pkwe baru . :)) hehe . asik bersedih jer aku .
nie . aku da gembira!  hahaha . k tata! ILY pejoi . :)  mmuahx . heeeee .

Saturday, 26 March 2011

tenkiuu friends :))

yesss! aku da x sedih da . aku HAPPY!!! atas bantuan 
dueorg lakie (danny & pejoii :))yg baek , nsem (nsem kodd ?) hahaha . wateve la.
 disebabkn korunk bedue . aku happy tao? 
DANNY nsem : thanx . sebab u , i x bnci laki :)) thanx sgt2 . u tolong i ari tu . time i prob with my EX . :))
time tu , i x taw nak ngadu sume yer kat sapa . u sounk je yg leh tolong i . thanx sayg :)

PEJOI comey : uits :) . aku pons nk say thanx kat kaw . time aku ptos ari tu . kaw epy kan aku :) kaw iburkn aku . haha .elok2 aku sediyh . kaw wat lawak . haha . thanx sgt2 kaloo time ko buzy , ko layan jugk sedih aku niey . aku arap persahabtn kite x hancor yer ? :]

e2 jer nak say . thanx ya beb!!!

Friday, 25 March 2011

cam ner nak lupekn kaw !??

sayang . x sngke .. kite putus . baru jer kelmarin aku tulis dlm blogg . aku lagi saked aty kaloo ko mnx ptos kat aku . mmmmmmmm . aku da tulis kat wall fb aku , aku jnji . ari nie aku msti lupekn ko . xp aku x bole sayg ! aku x boley . soiey .. jnjie aku xdi x boley pakai . tuluns sayg . aku tnggo ko . ko dtg la balik kat aku . betul aku ckp .. aku x boley lupekn kaw , biler aku tngok gelang yg kite tuka nan cincin aku too . soiey . aku mmg x boley !!! aku sayg kaw . xdi time kat pekan . aku g tp4 . aku ngat an nset aku da masok tp4 . upeyer kaw kol~suke giler! ko engat kat aku jgk kan??:D . aku soh ko kol balik .xpi x dnga,sebab kat pasar malam. mmm , soh balik kaw kol aku . sekali, mnyembang la .aku suke sgt kaw kol aku,x mcm 2,3 ari lepas . kaw x tepons aku . mcg pons jarang .. mmmm.. x pe la. aku taw ko buzy nan someone tu je kan? xpela . mlas nak panjang2.xp kalo ko nak tao, aku masih tunggu ko............ sayg giler ko tawu . aku da malu sgt kat ko .aku lemah...aku x tahan nan sume niey. mmmm . SYUK ,I STILL WAITS FoR U SAYGS!!!! :'(

Wednesday, 23 March 2011

sayg , aty mama saked pasal kamo! T-T

knape la aku hidop , xp hidop aku mcm nie ? aku ase x tahan ... ase nak MATI cepad je . x de mnyusahkn org laen , xde la selalu buat DYE mara . n xde la dose aku bnyk kat dunie niey . aku da ase lemah sgt2 bab2 becinte niey . syuk , aku sakid aty sgt biler kaw ckp aku x reti jage aty kaw . kaw tawu x ? bederai air mate aku jatoh  kat pipi aku . aku trase sgt2 ape yg kaw ckp . aku mmg jenis x pndai jage aty kaw . pompan len jer yg bole jage aty kaw an ? xpe la .. aku terima ape yg kaw ckp tu . aku ase aku boley bertahan walaupons aty aku saked . xp saked aty aku lagi kaloo kaw mnx putus nanti . aku arap kaw x sebot pasal2 potos niey . aku saygs kaw . walaupons ape kaw buat kat aku . aku terime sume yer . xp 1 jer , aku x maw kaw tipoo diri aku . e2 je . mmm .. mmg x dinafikan . aku jeles kaloo ko chat nan jaja ouh jaja . kakaQ angkat kaw . da mcm pkwe makwe aku nengok . same mcm gmba kaw yg dlm albm gmba dye . aku ase aku bkn awek kaw , xp dye mcm awek kaw kan ? mm . smpai skunk aku x leyh trima pasal  gmba 2 . awek mane x jeles  nngok gmbo balaQ dye at kakaQ angkat dye .mmm , kakaQ angkat ? xp aku ngok da lebih sgt . sampai kaw mara aku , kaw kate aku bagi kakaQ kaw sedih . xp kaw x pike pasaan aku cm ner an masa tu ? ade kaw pujok ? mara ade la . aku sediyh giler  kaw tao x ? skunk nie pons , aku nga nanges . x taw kaw sayg at aku ker , or kaw sayg kakaQ kaw . aku x paam . naper idop aku mcm niey ? aku ase cm nak mati cepat ..

    'Ya ALLAH , bila la engkaw akn cabot nyawa hamba mu ini ? aku x tahan dngan ujian yg engkaw beri ini              ya ALLAH . kaw temukan ajal ku cepad . ' AMIN . T-T

syuk, kalo kaw nak tao , aku x penah saygs kaw lebih dari balaQ2 aku yg lepas . xp kaw x besyuko .. aku x taw la knape . aty aku saked ..  kaw x kn tao aku saked aty sebab ape . sebab kaw skit x peduli pasal aku . aku je asyik2 tnye pasal2 ari kaw  mcm mner . aku x taw nk citer sume nie kat sape . kat sini jer aku boley citer . buley lege aty aku citer kt sini . mmm . aku arap kaw tao  la . aku saygs ko . aku pons skunk da jrg mcg lakie . x mcm dulu . full no lakie . sebab setia ! satu persatu aku padam no lakie , xp aku x taw la nk ckp pe kat ko . mungkin elok , aku x chat , x mcg nan ko buat mase ini . aku nk tenng kan aty aku dulu . kaloo da okey . baru aku mcg kaw . mmm . da la . bngkak mate aku  nnges pasal ko . aku arap 1 jer . kaw jujo nan aku , kaw belapis la skiet . tolong pike aty aku mcm maner yer .. mmm .

Tuesday, 22 March 2011

selase , malang dtg kat aku .

mmm . 10sion betui ari meyh ! bnyak bnde jadi .da la ari nie kne rotan ..
ujian sejarah xdi .dpt C kod .mmm .duiduidui ..da la kne rotan 2 kali .
laki lagi la terod ..due2 belh tngan n bontot .adessss .pedis kodd .AHAHA .sian ..mm .,
geografi plak .naseb x kne nan cikgu .markah aku ngam-ngam 70% .. fuhh naseb ..mmm .malng strusyer
 ..petg xdi .dok sebok2 masok klas .nak amek buku .. tetbe lak bedak MIYAMI aku hilang! ouhh .! tacinx
 giler mase tu!! wat penad duet aku jer kmpul RM22. huh.! da la mahal.bdak 2 pons bawu beli ..
mmm.naseb adhe bedak MIYAMI agi 1. hehehe. sparepart kate kan. :PP huhuhu. 2 jer la maw citer .
nak unline fb . tata :))

Sunday, 20 March 2011

bajed punya pompan . ! hal kecik nak besa2x plak. BANGANG!

heeyy pompan ! Nurul Ain Aizal .. kaw engat kaw bagos apa??
kaw engat kaw kuat sgt apa? bodoh , bahlol! jeles x tntu pasal..
adhek abg angkat pons kaw nak jeles.. mungok !
kaw engat aku ingin sgt ker ?? bkn aku yg mnx nk jadie adhek angkt
balaQ kaw ! dye yg mnx wey.. siap ajak jmpe agi.. mcm bodo jer..
xp aku x layan laa.. wat pe nak layn balaQ kaw 2. bek aku layan balQ
aku ja ,. hahaha .. ngek ! aku x kacaw balaQ kaw da laa..
da lame aku x mcg dye .. tetbe jer maw serang.. kaw kata aku sakid an aty kaw ya??
kaw yg saked kn aty aku sundal ! aku x pngge balaQ kaw saygs pon bodoh!
aku pngge dye abg jer .. A.B.A.N.G .. kaw tawu??
poyo pnye minah ., muke lawa .. xp bhase mcm sial. pegi mampos la
kaw nan balaQ kaw 2.. HAHAHA! WTF !!

Saturday, 19 March 2011

hobi ku ! :] edit pics !

**gelang papaku.. tukar lha ! bkn mnx..

** emo quotes ! bikin sendiwi la ..

** eheee.. ridsect pon ade jugee .. :P

**ayiena gediks ! :p

Friday, 18 March 2011

jalan-jalan ke jerantut ! :D

waaaaaa. seminggu da aku x update blog.. mm.. fb pon x bkak..
rindu kod at fb tue.. heeee.. cuti meyh , aku  g pahang..
saje ekod maksu aku g umah dye., jalan2.. ini pon bawu penah smpai jer
umah dye at k.lipis.. yg tengganu 2., uda pindah.. mmm.. penad giler !
ari selase , rabu .. malm 2 , kami g jerantut .. UPTOWN .. jalan2 at c2..
saje., boink2 .. boros la skit nak beli adiah tok kakak aku wey ! :DD
20-03-94 heeeee.. e2 pon x taw nak beli adiah ape.. naseb ade satu kedai 2..
bole pilih mcm2 .. aku ngat nak beli rantai tok kakak aku.. xp maleh r..
t x cntik.. x maw plak dye 2.. dye 2., kuat memilih.. aku pon x lart nak saba nan dye..
mmm.. mak aku, aku beli laa 1 botol , yg belapis2 dngan beras ., jagung n pasir..
cantik wey ! ehehe.. jgn jeles ! :PP

~ari kamis .. kamie x g aner2 ..dok umah jer.. cume ari jumaat xdi (semalam) kami melepak
at tasik titiwangse.. heeee.. shok kodd . . sempat la snap gambaa at c2.. e2 pon gamba aku jer
yg palink banyak ! ehehehe :P werk ! da puas melepak at c2 .. kami oun pegi la gombak..
nak pegi umah pakteh aku.. tumpang balik BESOUT . . mmm .. penad giler.. da sampai saot plak.,
on9 la fb.. borink on9 ., update laa blog . ! heeeeee.

Saturday, 12 March 2011

asli bangang !

lalala.. ari meyh,, g tesonk.. penat yer..
 kawan aku , ayang .. owg mnx tlong soh anta at simpunk ..
bkn nk tlong.. ari jumaat tu ., berie jer nak tlong..
mm.. lanx kaw la.. x leyh pakai !mm..
pegi jer laa nan sepupu aku.. naseb mlot dye x kecoh :P
shok kod dating nan pkwe aku .. :)) heee.. sayg papa !
xp ade lak bnde bruk yg jadie .. eii.. bale2..
mmm.. ade plak asli mane ntah dok ngintai keoi nan awek dye..
hadoii.. batak pnye asli. ngek! time nak balik 2.. ade laa geng2 asli xdi
tahan kami enam owg.. aduii.. sial pnye olank.. bangang ! cibai jer.
siap mnx nset agi bagi x kantoi pasal keoi 2.. adess.. sian pkwe aku...
nset pkwe aku jgk yg jadie mangse.. xp x pe laa..
kire ok laa dari kami (pompan) x kne kekah nan deme..
adui.. kecohh betul.. kaloo depe dtg besaot.. naak jer aku halau !
eiiiii!! sebel!!! setan!! kami mndi jer.. bkn wat pe.. bunggok. mmg aku
da x maw g tesonk daa...! budu! ://

Tuesday, 8 March 2011

alamak ! arinie pekse !

tiktoktiktok ..
   ~da bulan 3.. ase awal jer..mmm.. da la ari nie pekse..
jadual x dapat pon.. pas 2 x g taw at 1 kelas pekse ape..
ngek toi r ! mmm.. arap a sains ari laen.. da la aku bnci sains..
math okeyh laa.. boleh laa target 'A' .. hohoho...
*insya-Allah kalaw dapat..
taon meyh. math punye senng ar bagie aku..
snanng giler mcm kacang .. aduii.. arap taon nie math elok, x mcm taon lepas..
1 kelas gagal. adui.. wat malu jer.. arap kelas ANGGERIK.
 mmm.. da r.. saje nak luah an 2 jer. mlas nak pnjang2..
bile2 ade story best skit.. aku cite.. k tata ^^

Saturday, 5 March 2011

shok yer jumpe dye !!

waaaa.. ari nie ari palink best buad aku !! hahaha :D shuke2 :P
ari nie pakwe aku dtg simiy.. (besaot) .. suke giler ..! hahaha..
mule2 dtg besaot , aku dok cari laa dye nan mmbe dye*eman ade kat mne meyh..
da laa nset tink tonk ... "eeiisshhkxx ! ase nak baling jer !"
mmmm.. nga nak carie at tmpat laen.. nmpak laaa 2 manusia nga naek moto pkai helmet..
tetbe jer bagi isyarat tngan soh mai kat dye.. "ehhh , shuk ker 2 ?? :D cm
lak aku niey erk nek moto kriss? " uhuhu.. lepas2 jmpe 2.. aku pons ajk laa dye g sot 5.. wonde2..
kaloo besaot.. takodd plak kntoi n dyeowg kne blasah nan budak2 besaot..
mmm.. kami pon go jer laa.. dye naek nan aku weyh ! :D haha.. ini first time aku dating !
jujo.. ! x penah dating pon slame meyh mcm mmbe2 yg laen.. uhuhu..
lepas laa ronde sot 5.. shuk ajak g trolk utare.. g umah dye.. n maw jumpaa ama besties !!  mieyaa laa wey !
:PP haha.. nga2 OTW , tetbe lak de owg bek ati . angkt lampu kat kamiy..
 
  "mmm.. ade wat roblock laa meyh dye angkt lampu .." papa aku ckp..
    "mmm.. bis 2 cm ner skunk ? " aku laaa..
    "soh eman g tngok dulu laa.. kite 4low dye blkng.." papa said..
    " mmm.. yer lhaa2.. =,=
agak2 250 meter kod.. eman pon usyaa laa.. de roblok ker x.. elok nk kona motor , tayar plak pecah..
"eseseses.. kaw bwak moto cm ner ?? hmmm.. ~dalm keadaan kalood kod...
dye pon ckp at kami..  ade roblok.. mmm patah balik la... adesss... da sampai besaot..
kami pon lepak laa at rumah eman pnye bpk sdare .. pomen jer aa motor 2... mmm...
ari daa laa nak ujan.. sian lak aku nengok pkwe aku nan mmbe dye 2.. ntah mkn g x?
xdi g tesong.. teros dtg saot.. mmmm .. sian paa an?
  
 *tiktoktiktok.. da pkol 6. 15 petg..

mmm,, maw tnggu smpai kol 6.30.. sian depe.. x kesah r dyeowg soh balik lu..
xpe oudd.. sanggop tnggu demi pkwe ! :P huhuhu.. tetbi lak.. bnyi lagu st12-biarkn aku jtoh cinta..
tengok2 , kaka aku yg tepon..
  
  "hello !". saadah
   "mmm.. yer.. naper??"
  "unk dew kat ner aa ! abah marah . ! nak gune motor niey !
   ~ dnga plak sore mak aku dok bebel..mm.. layan laa kaka aku..
  " ade at umah kawan la.. maner agi ?
  " kat sot baper ? !" kaka..
   " sot 1.. at jlan jelutong 2.. owg taw r nak balik.. bukan x taw.."
    " mmm.. balik cepad skiet !! " ~tut..tut..tut..

mm.. pnye r gabra.. rempit jgk time2 ujan 2..*sempat laa mnx kiss .. huhuhu :P
sesampai jer at umah.. masok tewos dlm bilik meyh.. takodd.. =.=
nga dok baring jap..on jap nset sony 2..
 tetibe lak dye tulis "insert sim card.."
punye laa cuak.. bagi la alsan at mak aku.. kate nset tetnggal.. padahal..
simcard dew at shukri .. mmm .. redah lagie skali.. pegi2.. mnx tewos.. nak cepad...
  tetbe lak dye ckp x dew sim at dye.. *cuak da muke aku meyh
mm.. dye pon bkak b3nset aku.. nngok2 ade sim.. uhuhuhu ! malu2 !! =.=
hahaha.. ngek ! nga2 nak balik.. dye pon ajak begmba.. 1 pon x pe.. uhuhu..
sayg tol pakwe aku meyh ! :P


uhuhu.. nie laa gmba kami.. poyo kodd aku !!! hahaha..
malu , maluu..
 ~da abis begmba.. aku mnx kiss .. bagi jgk kt pp,dahi.. uhuhu..
aku pon balas laaa kt due2 pp n dahi.. pelokk jap..
*ase x maw lepas jer syg... mmm.. sediyh kodd time nak balik 2...
mmm.. da say da love2 abnde 2..balik laa umah.. sampai2 umah..
barink jer ats katil xdi.. ingat lik time aku nan dye besame xdi..
berangan punye brangan .. tetydoo plak.. hatooii.. smpai r kol 9.00 malm..
penad laaaa ~ mmm.. c2 jer aa nak citer.. x larat nak taip ! huhu..
k laa.. iLOVE u shukri sygs ! :P

Thursday, 3 March 2011

ptos suda..

knape laa ari nie (khamis) aku ashik nangis haa?? 

aku rindu kaw palie... aku miss kaw giler2x.!
xp aku x dpt tahan bile aku sendirian.. aku da rase mcm x de pakwe..
aku mintak ptos nan kaw punya laa pike bnyak kalii.. 
aku syg gile2 kt kaw.. xp aku tpkse ptos nan kaw jgk...
*tiap2 malam aku tnggo kaw tepon aku..
tiap2 malam aku tnggo kaw on9..
aku nk tepon kaw.. tapi.. nset kaw ilg..
hmmmm.. kaloo kaw nak tawu..
aku x penah mnyesal kapel nan kaw.. sikit pon x.. sedetik pon lagi laa x..
~aku tngah nangis meyh kaloo ko nk taw !! T-T
aku x tahan. !! bile dnga lagu apit - khilaf.. 
betape saygs yer aku kat kaw.. aku rindu sore mnje kaw.. 
aku sayag kaw tawu x ?? :'[  aku cube nak lupe kan kaw..
xp aku ase mcm x boleyh.. xpe laa.. aku kne lepas kn kaw jgk..
aku x nk kaw sakit aty.. kaw carie jer pompan laen.. mmg kite ditakdir an x bersama..
:'[ aku minx maap !!!

 sume tinggal knangan .. :'[

Tuesday, 1 March 2011

bie.. i miss u saygs!!

This story about my BF ::
muhamad fazly bin nazri


ini laa gmba pkwe aku..
walaupon x nsem.. aku tetap saygs kat dye..

~aku rindu sgt2 kat dye yg dulu.. dulu , tiap2 malam dye kol aku..
ari2 dpat dnga sore dye.. rase dekad jer , walaupon dye dok kat taipng..
xp skunk, aku x taw lhaa . dye berubah sebab aku..
skunk meyh .. dye da x kol aku.. dye buzy sgt2.. kaloo on9 fb., mestie dye cm x de
mood nk chat nan aku.. ape aku buadd kat dye!!??
skunk meyh.. aku ase borink sgt2 nk kpl nan dye..
xp aku masih sygs kat dye..! aku x taw laa ape aku buad kat smpai die cmni nan
aku.. aku arap sangt dye berubah mcm dulu.. aku nak sgt dye kol aku lame2 mcm ari 2..
mmmm .. i miss u sayg! :[

Saturday, 19 February 2011

              penaaadd ... !!!!!!!!
 fuhhhh.. penad giler maw bikin ini blogg..
pala ku lagie pusink meyh.. cm ner nk size kn gmbaa2 ???
"heeellpp!!", "heellllppp!!!!!!!"
adesss.. aku da la x bape nk cerdik skiet kaloo 
baru masok at ciniy.. humm,, mngagau jer lhaa....
=,=