Saturday, 30 April 2011

CLASH , x penah jadik mcm ny! tapi kao? --'

helo , hello , and helloo! HAHA XD (mcm my dady_aleyp) arini, nak cer skit kat korunk,pasal my EX ny. Faizul Fikri,(sedapp name,tapi..mcm haram) sebelom aku COUPLE dgn ini bdak,dye mmg baek , hormat aku , like kiddng . da kenal and whateve,kami couple. pastu,ptos plak .( --' Haduiii,,) hmmm , korunk tahu x ape maksud aku buad Tittle mcm tu? x tao kan? HAHA, mmg kounk x tao pon! :P ok! lepas aku ptos nan ini budak, kami da saling benci membnci, (cehhh,santoi nye ayat! XD) kami always fight larh, sebab dye tulis dekat blog dye ,


ouhh, x sngke kao say aku mcm tu kan sayg? hurmm, dulu kao bkn maen,koo puji aku , kao ckp aku ayat manis,but skunk, kao kutuk aku, kaw say aku sial? kaw ckp , aku patot kene tmbak dngan senapng gajah? oyeaahhh?!! mari laa try tngok , sape yg kne tmbak dngan senapg gajah weyh! halamak yai, kalo nak ckp besar , boley larh! boley blah!! dngan aku jgn nak ckp kao bagus yer? and lagi satu . kao says 'aq suke single!' heyy sayg, yg dulu kao ayat aku tu aper! da suke SINGLE! buad aper kao ayat aku hah! aku pons dulu, kalo tidak! aku kpl nan SYUKRI larh weyh! disebabkn dye pahm aku! dye soh aku pegi dkat kao! jgn lukekn hati kao! kao ingat lagi , aku kol kao,time tu aku nanes? aku nanes bkn sebab kao larh! aku nanes sebab dye!! hurghhh , mmg aku x ley lupe dye! walaupons time kite COUPLE,tapi aku cube laa weyh! aku cube ! tapi , bile hubngan kite da ptos , aku rase mnyesal pegi dekat kao tao x ! aku nyesal!!! hurghh ,, mmg,ex-2 aku x mcm kao. kami ptos, kami kawn , bkn mcm kao .! kiter ptos! xp kao yg buat aku bnci dekat kaw!   "hurghh!kao ingat kao sorunk hndsome? bdak skola aku blmbak lagi baek dari kao laa!" haisshhkx! hmmm , da laa. mungkin ini terakhir aku tulis pasal kao dlm blog aku . :D GOODBYE!

No comments:

Post a Comment