Tuesday, 26 April 2011

bazli , semoge roh kamu dicucuri rahmat :((

sunggoh aku x sangke kao bad,akhirnyer kao da jadi arwah. :((x sempat kao nak amek PMR. memng x caye aku! kao yg aku kenal,mninggal waktu umo ko mude,! xp sunggoh aku tekejot cmpor x caye larh kao meninggal. sume nyer pasal mmbe baek aku,mieya yg citer kat aku.dye say kao da meninggal , xcdent.memg x caye larh weyh!xp memg ramai yg sebut pasal kao BAD,ramai syg kat kao. kakak angkat aku pons nanes sebab kao BAD!aku x sempat minx maap kat kao pasal aritu aku ade tumbok kt badan ko mase kiter mandi sungai dekat trolak timor  haritu.aku ingat agi time ko hulur aku rokok.hmm,teringat giler la weyh sume knangan kiter! sume aku engat! kiter makn dekat kedai trolak selatan tu laa, kiter lepak same-2 laa . aku ingat lagi,last kao chat aku,kaw tnye dekat aku,biler nak dtg trolk lagi,xp aku ckp . aku mngkin x dtg da, sebab pkcik aku da pindah rumah,hmmm,xpelaa.aku pikir ,laen kali kalo boley aku nan mieya,lepak nan kao.xp sume da mustahil. aku da x kene usik nan kao da,x kene bahan nan kao da. sunyi x de ko la! >.< hmmm, sume da ajal kao kan,nak buads mcm maner, DIA pnggil ko awal sebab dye sayg kat kao! hmmm,walaupons mulut ko celupar skit,aku maapkn kao,dunie akhirat. sayg ko bad.

*sape-2 yg bace, terbace or sengaje bace.aku mnx korunk sedekah kan si arwah[baju oren] Al-fatihah.
doakan dye ditempat org beriman :(

2 comments: