Thursday, 19 May 2011

♥ COULPE , buts , aku x yakin kau saygs aku lahh ♥

heyy blogies!^^ ihave a story want to share with you SAYG!^^
start hari ini,aku bukn BUDAK yg mmpunyai status SINGLE
hampir 2 mnggu aku single! yupss,2 mnggu,kejap jeee, x lame pons! HAHA

ok laaa,nak tahu sape BF baru aku? ----> cik apit
x sangke kan?hmmm,aku lagi larhh x sangkee.aku x hau laaa,aku nyh leh sayg 
kt dye ke tidak,sebab.. dulu aku x tau nape,time couple nan syuk ,aku BENCI kt apit sgt2,
ntah ape laaa syuk ckp kt aku,smpai aku x leh suke langsung kt dye,hmmm.
now,aku try cube suke kt dye,ntah boley ke tidak!! aduiii,,--' and aku hope dye saygs kt aku,

[ecehh,bole keer dye saygs kt ko?]
hmmm,ntah r,muke playboyy,xp ntah r,kaloo playboy,da mmg aku x suke,wat pe an?
hmmm,apelaaa.xpi arap laaa,dye sayg kt aku, heeeeee~

okkk larhhh,mau MANDI kejap! nnti aku edits kau pnye ye sayg, mmuack!
;p

Monday, 16 May 2011

hang outs wift INTAN! ^^

heyy saygs!
nak dngaa cite x?xdi kans,amoi kuar dngan intan,heheks!
best sgt!nak tau kami g mane?gi pekan je pons,pastu meronde kejap,

nyh pics kami!:D


~lepas habis snap pics,
intan ajaks aku gi saod 4,hmmm aku ok je pons,
kami pagi larhh dalm pkoi 6:15p.m




sampai kol 6:25p.m,
kejap jepuns kami bawak motor,huahuahua
~~da sampai diperkampungan felda besoud 4,
kamii meneruskn perjalann,tibe2,aku ternmpak shida,dngan balak dye kott,
tapi,rase mcm penah tngok,'aahhh!lanx jelaa!' jalan lagi, aku ternmpk pak itam : eman chhoiii! patot mcm penah nmpak balak shida tu,rupenye,cik apit.hmm,semak je! pas ronde pons, aku ajak  intan balik,sebab da mndung,'nak ujan laa tu' then,kami pons balik,tetibe jer,ade budak nyhhh potong motor kami,[apit] ecehhh,tau laa moto aku x lajju mcm ex5 ko!ha'alahh,blagak!

*kami terus laa bawak moto,last2,makim corner kawns kepade pak itam hon motorr,,eceehhh,aku tau laa moto aku bnyi 'PINNNNNN!' ko bnyi best x pelaa... hmmm!--'sembang laaa kejap pasal ex aku tu, SYUKRI!  hmmm,bace elok2 bawah meyh!

 
   eman : woiy! balak ko maner?
      aku : mati kot , mane aku tau!
    eman : elehhh,sbnarnye ko tau kan,haha.
      aku : laa,betul laa.mane aku tau dye ade mane,hmm,aku bkn awek dye pon!
    eman : elehh,ckp kt dye,aku nak jmpe dye.
 makim corner menyampok! : alahh,aku tau dye ade kt mne,dye ade kt slim kan?
                                                aku nmpk je dye.
 

~~and then,terus deme blah!hurghhh, bnci aku kaloo nak cite pasal ex aku tuu, hmmm!
ok laaa,disitu je Al-kisah nyer! len kali ade lagi,tata! :D

Thursday, 12 May 2011

JGN senyum bile nmpak AKU! lnx kau larh,lepas nyh,xnk kwns ker,GOODBYE!

heyy, bloggies :D i have new story to share with u DEAR,
hmmm,nyh pasal mmbe aku larh,RABIA :) hmm,dulu kami kawns,buts now,
sume da hncor,xtau larhh,pening dah nyhh wey,hmm,
nak tau sumenyer aku bace dari mne?darii snyh larhh!



hmmm,cume aku x faham,kau bnci aku sebab ape erk? dankau ckp aku nyhh bajet bagus,HEBAT? bile plak aku ckp aku hebat haa?and lastly,kau mnx maap kt aku?for what hah?! kau da bnci aku,kutuk dlmbloger,nak mnx maap plak? kalau kau kate aku kwns smpai akhirat,untuk ape ko nak kutuk aku dlm blog ha wey?buats ape?daa larhh,aku pons kaloo koo nak tau laa kn,ade je blmbak agi yg aku x suke psal ko,cume sebab kau kawns aku,aku mlas nak ckp bnyak2,xpi xpe,aku xkesah larhh,ko nak kwns ker,xnak ker,UP TOO U LARH WEYH! aku pons x kesah,mcm aku xde kwns lae jer,hurghh!


dan lagi satu,dari SEKOLA RENDAH lagi kite kwns,+ dgn intan,kau x kn x tau,perngai aku mcm mane?
knape intan boley faham dngn peragai aku?xp ko?? selame betahun2 ko kwns nan aku,xkn ko x tau mulut aku mcm maner!! and aku pelik,dulu,ko ckp dak 2,gedik,asal kao kwns? hurghh, ini lahh org yg xde pendirian kan?susah,payah giler! hmmm,aku mlas nak ckp bnyak pasl ko,kaloo aku x jmpe blog ko yg baru UPDATE xdi, xde nyer aku nk tulis pasal kau larh!hurghh, DAMN!  daa larhh,aku pons da mlas nak tegor kau daa lepas nyh,papehal,jgn mnx tolongs daa kt aku, pegi laaa mnx kat besties baru kau tu!huh!


*and lagi satu,bedak yg aku bagi dekt kau tu,ambek larhh,aku halalkn,

Wednesday, 11 May 2011

BOSAN + TENSION! = arghhhh!!!

heyy blogiess,,im so sad you know,tension giler!penat larh hidup kt dunie nyhh,bnyak mnyakitkan hati,MATI lagi baguss larhh!hurghh >.< masalah sunggoh!aku tension sunggoh kalao kt rumah,24 jamm kene beleter!penatt!da larhh sepupu aku duduk kat umah aku,sume nk bagi aku hilg sabar,rase nak pijak2 jer sepupu aku tuhh,da laa gune netbook xdi,pastu cmner ntah,tecabot plak button keybord tu!punye bengng aku!pastu,teady bear baru yg my mum baru beli kat aku tu,dyeorg maen,sampai hidung teddy bear aku hilang!nampak x -----> ade titik wane hitam jer,kaloo tidak,hidung dhea besa lagi!hmmm,saboojelaa!cite kat skola plak,aku x paham larhh,dngan satu manusie nyhhh,dye niyh cntik,xp cm SIAL!!pehhh,bnci bodoh!aku ase,aku x penah cari pasal nan e2 budak,xp dye nyhh msti bosan,saje nak cari pasal,hmmm whateve jer laaa ka' oii yer, and kaloo kaka' nak kecohh saia pakai tudug pendek kat skola,aka' nyhhh ape kess plak kan?batak ker? kire ok larhh daripde mcm aka' meyhh,arap skola tudug labohh,dlm FB letak gmbaa nmpak tetek larh,apelarhh! huhhhh!benci bodoh!FUCK U SAMPAI MAMPOS!

Saturday, 7 May 2011

exam,exam! xready lagi nak exam larh!!!! :@

*heyy blogies!^^ kmbali pademu sayg! ahakkss! ;D lame x update kao pnye ISIPERUTS kan?HAHA,malas lorh,skrg mnyak BUSSIE maaa, hmmm,klaaaa.x mao majuk-2 yee sayg,t aku edits templete kao ea? hehek!

~ok laaa,hari nyh,aku nak citer pasal esok![isnin] huaaaa! ;c tahu ape? hari isnin nyh,ade EXAM! ouchh shit!
daa larh test paper, BI , ouhh! FUCK ! bnci kene buadss kargn! da laa examnyer dekat dewan, haduii--'
nak bincg pons x boley,aku duduks blkg skali,ade cikgu jage plak!hmmm! hope xde gagal larh, AMIN :) tapi paling merisau kan diriku (ecehhh,ayat dari ldang!huahuahua!) adalah , SAINS! ouhhh my God! SAINS pling aku bnci dlm hidup aku! cikgu sume blur nak mngaja,hmmm,sabor jela!--' Tapikan,subjects yg aku PALING MINATS! MATH larh! ahakkss! :d memg best larh aku belaja dngan MBB aka Miss Bibir Besar(pn,Razidah) huahuahua, dapat pngkat lorh!hehek,bestlaa dye tu,spoting,sumeade larh! aku suke doo kene rotan nan dye tu,suke sgt bagi dye saket hati,huahuahua.sian cikguu,tapikan,semalam aku cebe buat exercise math, perghh!! PECAH PALE OTAK! penink bodooo nak jwab,dlm kelss aku ok jer kalao jawab!hmmm,takoot larh exam nanti!hmm,pape pons, i must stop FACEBOOK for this week!! hope bejaye laaa,AMINN, uke larhh.sampai sini je kite sygs.t ade citer lagi,aku story kao eaa? mmmuuaacckkxx!heheheks!:d

Monday, 2 May 2011

my PAPA! ♥aleyp♥

hey,hey,heyyy ! asalamualaikom! >,< (x jawabs dose! ;p) huhuk ,buad apa weyh? seat? HAHA .
tengss laa sebb sudi bace Al-Kisah dkat blog aku meyh! >.< (walaupons x cntik! eheeee,)
Hari niey, aku nak story skit pasal my papa,ALEYP, (dye,bajed bieber je kalo nak tao!HAHA:p)
dye niey umo baru 17 , same nan sys aku larh,'adah' c: xp kan,dye tu nmpak mcm umo 18 keats larh,
HAHA,muke dhea nyh mechet,huhu. aku suke kwans dngan dhea, yelaa.. dhea nyh sporting,baek, caring ,
(auwww, HAHA) buts,kami kwns jer pons.xlebihh . korunk tau x dhea pnggil aku aper? ayie?? bukan larh!
ishkxx! -.- dye pnggil aku amoii! waaaa, HAKHAK .! pasan jer weyh! (padahl,aku yg soh dye pnggil,wawawa)and korunk nak tao? dhea soh pnggil ape? dhea soh panggil 'bieber!' (perasan betul--') HAHA ;p bio jerlaaa,asalkn hidup dhea bahagie c: xp best lorh, best gilax-2! sblums kami mcg tu,sbnarnye,dhea xde kdit,xp da aku hantar mcg berbnyi mcm niey
      
   'hmmm,aleyp x topup agi ea? hmmm, :(xpela,rindu aleyp,byebye:('

xdan seminit,ade pulak mcg masok,berdring begini pule :-

    'Hye ayiena! Dun worry aleyp ad..tp mmg fn aleyp xde kdit..law nak mcg pkai no nyh.nyh smntare leyh?-aleyp qipkoshi-


huhuk >.< sanggop dhea pkai no org len, HAHA, xp kesian jer aku nngok. mlayn kegilaan aku dok mcg nan dhea. HAHA, amoi larh,apelaaa. hakhak. k larh,mlas nak tulis pnjg-2. penattt.. -.-TATA,asalamualaikum.

Sunday, 1 May 2011

H.A.P.P.Y!! sukekan saat indah yg mcm dulu! XD

Assalamualaikum? heeee,disini . saia yg bernama Nur Aina Binti Abd Manaf Amirudin.! ingin .!(cehhh,semngatnyer aku ny -.-) HAHA, lantak aku larh! tngah Happy ny! mcm maner nak kawal? wawawa.
huhu. k laaa, tao x sebab ape aku HAPPY? sebab,aku da bebaek smule dngan my Ex. ! :D HAHA,sukesuke!
sumenyer da ok,lepas ade seorg Ustazah yg mnyempit dkat status SiDia, pnye laa ceramah aku! (HAHA! malu jer weyh!) dye crmah pasal ape ntah,aku pons lupee,, hehe :pwerkkss! mlam xdi,dlm pkol 12 lebih, dye say kt,dye mintak maap. pasal dlm blog n sume ler, aku pons samer, pasal mlmxdi pnye story, aku kutuk-2 dyee!(hmm, sorrylaa,aku niey jnis x suke mngalah, hehe :p) xp kan,dye ade komen pics aku, jap ea? aku kasi links , hehe :p

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=151659298233048&set=a.100906286641683.1338.100001669353668&type=1&theater

haaa, da bace kan? hehe,rase mcm dulu-2 aku knal dye jer! yelaa..dulu kami rapat,mcm besties jer!
(bagi aku larh,bagi dhea x tao laa) hmmm , but, it's trulies , aku lebih suke berkawns dngan dye ! x tao naper.
heeeee,, lepas sumenyer ok, rase mcm aku sorunk jee HAPPY dlm dunie niey! :D