Thursday, 12 May 2011

JGN senyum bile nmpak AKU! lnx kau larh,lepas nyh,xnk kwns ker,GOODBYE!

heyy, bloggies :D i have new story to share with u DEAR,
hmmm,nyh pasal mmbe aku larh,RABIA :) hmm,dulu kami kawns,buts now,
sume da hncor,xtau larhh,pening dah nyhh wey,hmm,
nak tau sumenyer aku bace dari mne?darii snyh larhh!



hmmm,cume aku x faham,kau bnci aku sebab ape erk? dankau ckp aku nyhh bajet bagus,HEBAT? bile plak aku ckp aku hebat haa?and lastly,kau mnx maap kt aku?for what hah?! kau da bnci aku,kutuk dlmbloger,nak mnx maap plak? kalau kau kate aku kwns smpai akhirat,untuk ape ko nak kutuk aku dlm blog ha wey?buats ape?daa larhh,aku pons kaloo koo nak tau laa kn,ade je blmbak agi yg aku x suke psal ko,cume sebab kau kawns aku,aku mlas nak ckp bnyak2,xpi xpe,aku xkesah larhh,ko nak kwns ker,xnak ker,UP TOO U LARH WEYH! aku pons x kesah,mcm aku xde kwns lae jer,hurghh!


dan lagi satu,dari SEKOLA RENDAH lagi kite kwns,+ dgn intan,kau x kn x tau,perngai aku mcm mane?
knape intan boley faham dngn peragai aku?xp ko?? selame betahun2 ko kwns nan aku,xkn ko x tau mulut aku mcm maner!! and aku pelik,dulu,ko ckp dak 2,gedik,asal kao kwns? hurghh, ini lahh org yg xde pendirian kan?susah,payah giler! hmmm,aku mlas nak ckp bnyak pasl ko,kaloo aku x jmpe blog ko yg baru UPDATE xdi, xde nyer aku nk tulis pasal kau larh!hurghh, DAMN!  daa larhh,aku pons da mlas nak tegor kau daa lepas nyh,papehal,jgn mnx tolongs daa kt aku, pegi laaa mnx kat besties baru kau tu!huh!


*and lagi satu,bedak yg aku bagi dekt kau tu,ambek larhh,aku halalkn,

6 comments:

  1. weh ena aq mnx maaf sgt2...mmg aq tau aq mmg slah..bab uh aq nk mnx maaf at kow msa at skola...mmg kow kta x nk lyan aq uke...x pe..lnx la...aq kwan ngn diaorg pn brsbab..weh kta dh lma kwan...sory la mmg aq mnx maaf sgt2...xp...bab kow wat cmnih at aq...aq mmg trasa sgt2 ngn kow....

    ReplyDelete
  2. sepatot nyer aku yg patot ckp 'aq mmg terase sgt2 dngan engko!' cube ko pikir ko layn aku mcm maner? aku jalans nan ko mcm aku nyh tunggol! ko langsung x pikir pasal aku dah , hmm , da laa! mlas nak ckp pasal nyh ,

    ReplyDelete
  3. uh msa uh an kow ad wat ssuatu gak ngn aq...so??bab uh aq trasa gak...dh la pdm la post nih..lgpon kta dh uke dh...dhla x yah nk pebesa an dh la..abai an ajela...kta dh elok an..

    ReplyDelete
  4. jgn laa gadoogadoo bb (; . mummy tk suke tgk anak mummy gadoo aww (; . slow talk elokelok oke !

    ReplyDelete
  5. sebab hal kecik,nak besakn apesal? mcm nyh laa ko rase mcm mane ko buat kt aku , n , ko malu yer? aku capture ko pnye blog?

    ReplyDelete