Friday, 25 March 2011

cam ner nak lupekn kaw !??

sayang . x sngke .. kite putus . baru jer kelmarin aku tulis dlm blogg . aku lagi saked aty kaloo ko mnx ptos kat aku . mmmmmmmm . aku da tulis kat wall fb aku , aku jnji . ari nie aku msti lupekn ko . xp aku x bole sayg ! aku x boley . soiey .. jnjie aku xdi x boley pakai . tuluns sayg . aku tnggo ko . ko dtg la balik kat aku . betul aku ckp .. aku x boley lupekn kaw , biler aku tngok gelang yg kite tuka nan cincin aku too . soiey . aku mmg x boley !!! aku sayg kaw . xdi time kat pekan . aku g tp4 . aku ngat an nset aku da masok tp4 . upeyer kaw kol~suke giler! ko engat kat aku jgk kan??:D . aku soh ko kol balik .xpi x dnga,sebab kat pasar malam. mmm , soh balik kaw kol aku . sekali, mnyembang la .aku suke sgt kaw kol aku,x mcm 2,3 ari lepas . kaw x tepons aku . mcg pons jarang .. mmmm.. x pe la. aku taw ko buzy nan someone tu je kan? xpela . mlas nak panjang2.xp kalo ko nak tao, aku masih tunggu ko............ sayg giler ko tawu . aku da malu sgt kat ko .aku lemah...aku x tahan nan sume niey. mmmm . SYUK ,I STILL WAITS FoR U SAYGS!!!! :'(

2 comments: